29 Mart 2024

EzineTürk

Haberin Doğru Adresi

ÇANAKKALE OBEZİTE OKULU AÇILIYOR

Sağlıklı beslenme ve fiziksel aktivite alışkanlığı kazandırmak, sağlıklı yaşamın yaşam tarzı olarak benimsenmesini sağlamak ve obeziteye dikkat çekmek amacıyla Çanakkale’de “Çanakkale Obezite Okulu Programı” yapılması planlanıyor.

İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada ; “Sağlıklı Hayat Merkezi (Barbaros Mah. 19 Mayıs Sok. İsmet Çubuklu Apt. No:12)’nde 21 Mart 2018 – 10 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek programda; uzman doktor, diyetisyen, psikolog ve hemşire eşliğinde sağlıklı yaşama dair eğitimler, spor aktiviteleri ve yürüyüşler yer alacaktır.

Diyetisyen tarafından kişiye özel beslenme programı hazırlanacak ve psikologlar tarafından bireysel danışmanlık hizmeti sağlanacaktır.

Program sonunda ise başarılı katılımcılara hediyeler verilecektir. Katılımın ücretsiz olduğu programa her yaş grubundan katılımcı kabul edilmektedir. Sağlıklı Hayat Merkezi’ne giderek kaydınızı yaptırabilir, program hakkında bilgi alabilirsiniz. Başvurular şahsen yapılacak olup; son kayıt tarihi 09 Mart 2018’dir” denildi.

About Post Author