Bozcaadaspor Kulübü Başkanı Osman Ataol, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Ataol mesajında şunları kaydetti.
“Aile ve millet olarak etrafında birleştiğimiz sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi vazgeçilmez değerlerin pekiştiği bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın sevincini yaşıyoruz.
Ülke olarak içerisinde bulunduğumuz bu hassas dönemde, birbirimize karşı duyduğumuz sevgi, saygı ve birliğin güçlendiği; Hep birlikte sağlık, huzur ve başarılar ile dolu günler geçirmemiz dileği ile, tüm dünyada barışın ve huzurun egemen olduğu, ayrışma olmadan insani değerlerin öne çıktığı günler yaşanmasını umut ediyor. Kurban Bayramının bütün camiamıza, yurttaşlarımıza, İslam alemine ve insanlığa sevgi, saygı, hoşgörü ve barış getirmesini diliyor, bayramlarını kutluyorum.”


Daha fazla
AYHAN GİDER: “AHİLİK, 822 YIL ÖNCE KURALLARIYLA BİRLİKTE BİR SİSTEM KURDU”
Kepez’de Su Krizi Büyüyor Milletvekili Ayhan Gider Son Noktayı Koydu: “Gerekirse Suyu DSİ Olarak Evlere Biz Dağıtırız”
CHP’li Başkan Selin Kurada’dan Dünya Barış Günü Mesajı ; “ATATÜRK’ÜN ‘YURTTA BARIŞ, DÜNYADA BARIŞ’ İLKESİ YOLUMUZU AYDINLATIYOR”