Ezine Kaymakamı Ali İkram Tuna, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.
Tuna mesajında şunları ifade etti.
“19 Mayısta başlayan kurtuluş savaşının nihayete erdirilmesi amacıyla, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, 30 Ağustos 1922’de eşsiz bir zaferle sonuçlanan Başkomutanlık meydan savaşı ile vatan topraklarımız düşman işgalinden kurtarılmış, Türk Milleti hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur.
Milletimiz bu zaferle, Milli hakimiyet, birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere, tüm mazlum halklara örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders vermiş; hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetten ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir.
Bu tarihi günde, başta devletimizin kurucusu, Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin Başkumandanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi derin saygıyla anıyorum.”


Daha fazla
ŞAPKÖY SULAMA KOOPERATİFİ BAŞKANI OSMAN NURİ YILMAZ ; “30 AĞUSTOS, MİLLETİMİZİN BÜYÜK FEDAKÂRLIKLARLA YAZDIĞI BİR KAHRAMANLIK DESTANIDIR”
EZİNE ZİRAAT ODASI BAŞKANI SERKAN ZEHİR’DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI ; “TARİHİ ZAFERİN 104.YILDÖNÜMÜNDE YENİDEN BÜYÜK BİR GURUR, ŞEVK VE HEYECAN YAŞAMAKTAYIZ.
Milletvekili Ayhan Gider Millî Dayanışma Kanunu’nun Detaylarını Paylaştı ; “Bu Bir Af Değil, Terörsüz Türkiye’nin Hukuki Çerçevesidir”